Var hittar jag mina avier?

• Du hittar dina inbetalningsuppgifter i Mitt HSB under fliken "Min bostad" och "Mina avier". Där kan du även ladda ner en fullständig kopia av din avi i pdf-format.

Du loggar in på Mitt HSB med BankID eller lösenord, om du har glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt på inloggningssidan.

mina avier.JPG

När skickas avierna?

Om du bor i Bostadsrätt skickas avierna skickas ut kvartalsvis, i mitten av december, mars, juni och september. Se specifika datum här.

Om du bor Hyresrätt skickas avierna sedan mars 2024 ut månadsvis. Dessa brukar skickas ut omkring en vecka in i månaden.

Hur skickas avierna?

Avierna skickas som standard ut via post till din folkbokföringsadress, men du kan även välja andra aviserings- och betalsätt. Läs mer om det här

Är sidan i Mitt HSB tom?

Om sidan är tom men du vanligtvis får dina avier från HSB Stockholm har vi samlat lite enkla tips och trix som du kan testa här.