När får jag mina avier?

• Bor du i Bostadsrätt får du avierna kvartalsvis, alltså fyra gånger per år. De skickas ut i mitten av mars, juni, september och december.

Avierna avseende april, maj och juni skickades ut 7 mars. Du som har Kivra kunde därmed se dina avier där tidigast 8 mars. Om du istället får avierna per post, är den förväntade leveransen omkring en vecka senare.

årshjul avier.JPG

Bor Hyresrätt får du, sedan mars 2024, avierna månadsvis. Dessa brukar skickas ut omkring en vecka in i månaden.

Vi skickar avierna på det sätt du valt att få dem, via Kivra, post, mejl eller som e-faktura.

Du hittar dina avier med ocr-referens på Mitt HSB > Min bostad > Avier & betalning.

• Om du får dina månadsavier av HSB Stockholm har du automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB
    • Du loggar in med Mobilt BankID eller med personnummer och lösenord
    • Har du glömt ditt lösenord begär du ett nytt på inloggningssidan

Vill du ändra hur du får dina avier kan du läsa mer om hur du gör här.

Om du önskar betala dina månadsavier via autogiro kan du läsa mer om hur du ansöker här.