Hur byter jag parkeringsplats, garage eller förråd?

• Om din bostadsträttsförening eller hyresfastighet använder sig av Digital köhantering anmäler du dig smidigt till byte via Mitt HSB.

Om du vill byta ditt nuvarande hyresobjekt eller hyra ytterligare ett hyresobjekt kommer alternativ om detta att finnas (om reglerna i den aktuella tillåter) när du klickar på anmäl intresse för det hyresobjekt du är intresserad av.

byte p.JPG

Du behöver sedan läsa och bocka i de två kryssrutorna samt öppna upp och läsa
    avtalsutkastet innan du kan klicka på knappen Godkänn. Du kan även se vilket objekt du valt att byta bort genom att klicka på i:et intill knappen Ta bort anmälan

byte p 3.JPG

Observera att intresseanmälan i HSB Köhantering är bindande och innebär att du, om du är den som ska bli tilldelad vid publiceringens slut, automatiskt ingår ett bindande hyresavtal för hyresobjektet.

Om din bostadsträttsförening eller hyresfastighet har manuell köhantering kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig.