Var kan jag få ett utdrag av min lägenhetsförteckning?

• Mitt HSB, under Min bostad -> Bostadsinformation kan du själv ta ut ditt lägenhetsutdrag.

Om du inte hittar informationen där kan du även beställa ett genom att kontakta Kund-och Medlemsservice via kontaktformuläret eller via telefon, det skickas då till din folkbokföringsadress.

Om du behöver ett lägenhetsutdrag till din bank kan vi mejla utdraget till din bankkontakt, inkom då med kontaktuppgifter (mejladress) till banken så skickar vi ett digitalt underlag.