Hur kan jag betala min medlemsavi?

• Din medlemsavi skickas som standard per post till din folkbokföringsadress mellan januari och februari. Du kan även välja något av följande betalningssätt.

• Kivra: Om du använder Kivra som din digitala brevlåda kommer din medlemsavi dit. Om du önskar avregistrera en specifik avsändare till Kivra kan du logga in på www.kivra.se och klicka på Inställningar -> Avsändare. Om du behöver hjälp kan du kontakta Kivras support.
    • E-faktura: Du kan själv anmäla e-faktura via din internetbank. Du söker upp "HSB Stockholm årlig medlemsavgift" och skriver HSB Stockholm och ditt personnummer som avtalsnummer. Om det är registrerat korrekt skickas din medlemsavi via e-faktura till nästa års medlemsavisering.