Hur fungerar digital köhantering via Mitt HSB?

  • Många bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter som har HSB Stockholm som ansvarig för köhantering samt fördelning av parkeringsplatser och förråd är anslutna till en digital tjänst via Mitt HSB.

    Vid digital köhantering publiceras lediga parkeringsplatser och förråd via Mitt HSB varje månad, platserna är publicerade ett antal dagar och det framgår vilket datum som är sista ansökningsdatum.

    Hur anmäler jag intresse och tilldelas en plats?

    1. För att anmäla intresse till platserna behöver man först stå i kö
    2. Därefter kan man klicka på anmäl intresse
    3. Vid en intresseanmälan får man läsa igenom alla avtalsvillkor och godkänner att avtalet är bindande vid en tilldelning
    4. Om man är högst prioriterad efter sista ansökningsdagen (enligt prioriteringsordning som föreningen beslutat) blir man tilldelad platsen

    köhantering.jpg

    Platser som inte är lediga idag går att prenumerera på för att få en notis om de blir lediga. Kom ihåg att bocka i notiser under Min profil i Mitt HSB för att få e-postmeddelanden.

    Hur många dagar en plats är publicerad, hur många platser man får söka eller andra avtalsvillkor varierar mellan olika föreningar och fastigheter.

    Ska du flytta in i en Bostadsrättsförening som köper tjänsten Digital köhantering?

    Som köpare kan du ställa dig i kö och intresseanmäla dig på hyresobjekt när styrelsen har godkänt samtliga medlemskap. Notera att de objekt du intresseanmäler dig till behöver ha tillträde samma dag som, eller senare än, du flyttar in i bostaden.

    Har du fler frågor?

    Vid frågor är du välkommen att kontakta Kund-och Medlemsservice via vårt kontaktformulär

  • Fick du svar på din fråga?

      

    Vilken information saknar du?