Hur söker jag en av HSBs nyproducerade lägenheter?

• HSBs nyproduktion i Stockholm vänder sig primärt till bosparande HSB-medlemmar.

Vid säljstart av ett bostadsprojekt har bosparande HSB-medlemmar förtur, därefter får HSB-medlemmar välja och till sist släpps lägenheten till allmän försäljning.

På vår hemsida kan du se:

• Hur många bosparpoäng som krävts vid tidigare fördelningar av hyresrätter, klicka här för att komma rätt direkt
    • Aktuella bosparpoäng för fördelning av tidigare nyproducerade bostadsrätter, detta hittar du här

Du kan även söka våra nyproducerade bostadsrätter via denna sida på vår hemsida. Under varje projekt står mer information om fastigheten, området och tidsplanen.