Hur loggar jag in på Mitt HSB?

• Du kan logga in på Mitt HSB (med mobilt BankID eller personnummer och lösenord) via nedan länk:

logg in.JPG

Om du nyligen har blivit medlem och inte kan logga in ber vi dig avvakta då det kan ta upp till 48 timmar innan ditt konto finns tillgängligt. Om du upplever fortsatta problem efter några dagar kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär

Om du inte har mobilt BankID och har glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt lösenord här

• Om vi har din e-postadress i vårt system får du ett mejl med dina uppgifter till den adressen
    • Saknas din e-postadress går istället ett sms till ditt mobilnummer
    • Saknar vi både e-postadress och mobilnummer skickas uppgifterna via post

Om du upplever andra problem med att logga in på Mitt HSB har vi samlat lite enkla tips och trix här.