Hur börjar jag bospara?

• Kom igång med ditt bosparande i tre enkla steg!

1. Bli medlem i HSB
      Om du inte redan är medlem i en HSB-förening är det första steget, klicka här för att bli medlem i HSB
    2. Öppna ett bosparkonto och välj sparform
      När du har betalat ditt medlemskap kan du registrera dig som kund i Danske Bank och öppna ett bosparkonto. Du kan efter registrering välja den eller de sparformer som passar dig bäst (bosparkonto, fasträntekonto eller fondsparande). Klicka här för att skapa ett bosparkonto
    3. Lägg upp en stående överföring och börja samla bosparpoäng
      För varje sparad hundralapp får du ett bosparpoäng. Du kan maximalt få 5 poäng i månaden dvs. 500 kr i månadssparande ger maximal bosparpoäng

Med bosparpoängen kan du få förtur till HSBs cirka 25 000 hyresrätter och nyproducerade bostadsrätter runt om i Sverige.

Läs gärna mer här

JOHANNAL2021_HSBJPG00002 (1).jpg

HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank.
    Dina pengar på HSB Bosparkonto, HSB Depå, HSB Investeringssparkonto och HSB Fasträntekonto skyddas enligt den danska insättningsgarantin som kallas Garantiformuen med kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin. Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kr. Läs mer påhsb.se/bospara.