Hur kan man se sina bosparpoäng?

• Alla medlemmar över 18 år med ett bosparkonto i HSB kan se hur många bosparpoäng man har via Mitt HSB. Logga in med mobilt BankID eller personnummer och lösenord.

Klicka på fliken Bospar och välj Mitt bosparande.

Insatta pengar som omvandlas till poäng räknas i början av varje månad - så om man gör en insättning i april syns poängen först i början av maj.

Om du vill följa ditt eller ditt barns sparande i pengar loggar du in på Danske Banks hemsida.

För barn under 18 år finns inget inloggat läge via hsb.se, se denna artikel för information om hur du kan se deras bosparpoäng.