Hur söker jag en lägenhet?

• För att söka till en av HSB Stockholms lägenheter behöver du vara medlem och bosparare. Du kan läsa mer om bosparandet här.

HSB äger och förvaltar hyresrätter och nyproducerade bostadsrätter i flera olika stadsdelar i Stockholmsområdet, så du kan enkelt söka bostad i det område just du är intresserad av, liksom den typ av boendeform du föredrar. Du har även möjlighet att söka lägenheter i hela Sverige - oavsett var du är medlem - men enligt Bosparregelverket behöver du vara medlem i den regionförening som lägenheten ligger i senast vid kontraktskrivning.

Hur går processen till att söka en lägenhet?

På vår hemsida kan du söka både hyresrätter och bosadsrätter. Klicka här för att se våra lediga hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter

Anmälan görs för varje lägenhet som du är intresserad av genom att fylla i personnummer, godkänna villkoren och klicka på knappen för anmäl intresse.

Efter att du gjort din anmälan kan följa din intresseanmälan i Mitt HSB.

Vad krävs för att få en hyresrätt?

Här kan du läsa mer om bland annat vad som krävs för att få en hyresrätt och hur ansökan går till

intresseanmälningar mitt hsb.JPG