Jag vill ha en parkeringsplats, hur gör jag?

  • En stor del av HSBs hyresfastigheter och HSBs bostadsrättsföreningar använder sig av HSBs digitala tjänst för uthyrning av parkeringsplatser via Mitt HSB. Detta innebär att du själv kan anmäla intresse till de parkeringsplatser du är intresserad av. 

    Hur gör jag?

    Du ser om din förening eller fastighet är ansluten till den digitala köhanteringstjänsten genom att logga in på Mitt HSB och klicka dig vidare till Min bostad -> Mina köer. Där kan du anmäla dig till köer och anmäla intresse för lediga parkeringsplatser eller förråd.

    Om du ska flytta in i en bostadsrätt kan du ställa dig i kö och intresseanmäla dig på hyresobjekt när styrelsen har godkänt samtliga medlemskap. Notera att de objekt du intresseanmäler dig till behöver ha tillträde samma dag som, eller senare än, du flyttar in i bostaden.

    Mina köer.JPG

    Är sidan tom?

    Om sidan är tom är din förening eller fastighet ännu inte ansluten till den digitala tjänsten, du kan då kontakta Kund- och Medlemsservice för hjälp att ställa dig i kö. Tänk på att vi behöver veta vilka bostadsrättsföreningar eller fastigheter du är intresserad av. Du når oss enklast via vårt kontaktformulär.

  • Fick du svar på din fråga?

      

    Vilken information saknar du?