Varför ser jag inte mina avier i Mitt HSB?

• Du hittar dina avier under fliken Min bostad i Mitt HSB.

• Om texten "Ingen bostad finns registrerad" kommer upp, så beror det troligtvis på att din bostadsrättsförening inte har administrativ förvaltning hos oss
    • Vänligen besök din brf-hemsida, kika på er anslagstavla eller kontakta styrelsen för att veta vem som har hand om era avier

Alla medlemmar och boende över 18 år har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in med Mobilt BankID eller med personnummer och lösenord.