Jag är nyinflyttad och undrar när mina avier kommer?

• Bor du i en bostadsrätt får du avierna efter tillträdesdagen. Betala inte på förra ägarens avier, eftersom de är ogiltiga.

• Om ditt namn ännu inte finns uppsatt på lägenhetsdörren eller på postfacket, vänligen sätt upp en tillfällig lapp
    • Kontrollera också att du har uppdaterat din folkbokföringsadress
    • Den som var innehavare av lägenheten den första dagen i månaden är betalningsansvarig för hela månaden
    • Vid tillträdesdag mitt i månaden gör säljare och köpare en avräkning av innevarande månadsavgift, er en mäklare inblandad brukar de hjälpa till att reglera avgiften i samband med tillträdet

Har du inte fått avierna två veckor efter inflyttningen? Kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig vidare.

Bor du i en hyreslägenhet får du din första hyresavi till den e-postadress du har lämnat till oss.

Oavsett om du bor i en bostadsrätt eller hyresrätt så hittar du alltid dina avier i Mitt HSB -> Min bostad -> Mina avier.

• Alla medlemmar och boende över 18 år har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB
    • Du loggar in med Mobilt BankID eller med personnummer och lösenord
    • Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt på inloggningssidan